Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forsigtig genåbning af Hellig Kors Kirke efter covid nedlukning

Forsigtig genåbning af Hellig Kors Kirke efter covid nedlukning
Udgivet af Heidi Veicherts, man d. 18. maj 2020, kl. 22:03
AKTUELT

Genåbning af Hellig Kors Kirke

Så er tiden endeligt kommet, hvor vi igen kan åbne kirkedøren og mødes fysisk til Højmesse og kirkelige handlinger – og det har vi virkelig glædet os til ❤️

Igennem nedlukningen har vi sendt gudstjeneste LIVE via facebook hver søndag fra Hellig Kors Kirke. Tusind tak for den positive respons, som vi har fået fra jer allesammen i den forbindelse. Vi synes, det har været rart, at vi trods alt har kunne være sammen - bare på afstand. Når vi holder Højmesse i kirkerummet i den kommende tid, vil vi fortsat sende LIVE via facebook.com/helligkorskirke – dog vil det kun være dagens prædiken, vi sender.

Desværre bliver kirkedøren kun åbnet på klem, hvilket betyder, at kor, orkestre, Babysalmesang og andre brugergrupper fortsat må vente med at åbne op til efter sommerferien. Dette har vi vurderet på baggrund af afstandskravet ved sang og spil samt kravet om rengøring efter ethvert brug af kirkerummet og øvrige lokaler.

Således vil det også være med vores skønne Spaghettigudstjeneste. Vi vurderer, at vi ikke vil kunne opretholde den krævede afstand til hinanden, så vi fortsætter derfor med at lave en lille video til børnene den sidste torsdag i måneden indtil, at vi igen kan mødes rigtigt efter sommerferien. Videoen kan ses på: facebook.com/helligkorskirke

Vores første Højmesse i kirken er allerede nu på torsdag den 21. maj kl. 10:30 til Kristi Himmelfart. Her vil der både være sang, prædiken og nadver, dog under lidt andre forhold end vi ellers kender til således, at vi passer godt på hinanden. De praktiske omstændigheder informerer vi om løbende, men kom glad til kirke på torsdag ;o)

Kirkelige handlinger som dåb, vielser og begravelser kan igen finde sted – kontakt kirkekontoret eller præsten for yderligere information.

Kirkekontoret har nu åbnet op for personligt fremmøde, men vi opfordrer alle til, såfremt det er muligt, fortsat at kontakte kirkekontoret pr. telefon 35 35 98 22 eller via mail på blaagaardens.sogn@km.dk  Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt for at begrænse smittespredning af coronavirus. Derfor gør vi opmærksom på, at der ved personligt fremmøde, vil være skærpede krav i forhold til det tilladte antal personer på kirkekontor og venteværelse samt krav om at holde afstand til vores kordegn. Der vil være tydelig skiltning om de fornødne forholdsregler.

Vi glæder os til at se jer allesammen i kirken igen.