Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Gulvrenovering i Hellig Kors Kirke - forventeligt til ultimo juli

Gulvrenovering i Hellig Kors Kirke - forventeligt til ultimo juli
Udgivet af Heidi Veicherts, tor d. 29. apr 2021, kl. 16:19
AKTUELT

Gulvtæppet i Hellig Kors Kirke er blevet fjernet og planen var, at gulvet skulle afhøvles og lakeres. Desværre viste det sig, at brædderne ikke kunne afhøvles pga. for mange søm. Derfor har menighedsrådet besluttet, at der skal helt nye gulvbrædder på og arbejdet forventes at vare frem til og med juni måned - muligvis før muligvis senere...

Der er ingen tvivl om, at Hellig Kors Kirke kommer til at fremstå helt utrolig smuk med det nye kirkegulv fremfor gulvtæppe og vi glæder os allerede til genåbningen, hvor vi udover det nye trægulv forhåbentlig også kan introducere det nyrenoverede orgel.

MEN INDTIL DA... så betyder det, at kirkerummet ikke kan bruges i perioden frem til august. Det får betydning for søndagens gudstjenester, kirkelige handlinger og for de kor/orkestre som plejer at øve i kirkerummet. 

VEDR. GUDSTJENESTER, så holder vi gudstjenester udendørs, omme bag kirken ved menighedssalen/børnehaven. 

KIRKELIGE HANDLINGER gennemføres fortsat, dog på en lidt anden måde end planlagt. Alle der har planlagt dåb eller vielse i Hellig Kors Kirke og som bliver berørt af renoveringsarbejdet vil snarest blive kontaktet af Sognepræst Andreas Christensen. Og alle der ønsker dåb eller vielse de kommende måneder bedes kontakte Sognepræst Andreas Christensen på tlf. 27 24 08 61 eller på mail: jeac@km.dk

Vi håber og beder til, at I vil bære over med os i denne tid, og I må endelig holde øje med hjemmesiden og Facebook, hvor vi løbende annoncerer, hvor vi holder gudstjeneste samt hvor lang tid vi forventer renoveringsarbejdet kommer til at vare.